Er zijn 2 resultaten gevonden

door maestro12
24 jul 2022 15:48
Forum: Master
Onderwerp: Foodtruck
Reacties: 7
Weergaves: 898

Re: Foodtruck

Voor apparatuur denk ik dat je je het beste op de tweedehandsmarkt kunt oriënteren, nieuw is nogal prijzig.
Voor een saladebar zoek in google b.v. eens op "Opzet koelvitrine, saladette", het lijkt me handiger om voor alles met opzetapparatuur te werken, mocht dat ooit kapot gaan kun je gewoon een andere op de plek neerzetten zonder dat je hoeft te gaan breken/zagen.
Stroomgenerator kan gewoon de standaard model zijn, is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat je apparatuur trekt, houdt er overigens rekening mee dat je niet overal een generator mag gebruiken en je dus ook een mogelijkheid moet hebben om gewoon op het stroomnet aan te sluiten.
Een schuifraam van een camper is meestal te klein als verkoop/uitgifte luik (immers van een groot schuifraam van 140×60 blijft maar een werkzame opening van ca. 60×50 over), je zou eens op de volgende site kunnen kijken voor ideeën voor een verkoopluik.
https://www.noyens.be/webshop/index.php ... mitstart=0

[edit]
Ik neem aan dat je nu echt een bus hebt, dus zal je de plaats waar een verkoopluik moet komen eerst uit moeten vlakken met houten balken, of nog mooier ijzer[/edit]
door maestro12
23 jul 2022 17:10
Forum: Master
Onderwerp: Foodtruck
Reacties: 7
Weergaves: 898

Re: Foodtruck

Het eerste ontwerp is eigenlijk al, wat wil je erin/voor welk food moet de truck geschikt zijn.
Een stroopwafeltruck vraagt hele andere dingen dan een friettruck, die keuze gaat al voor een groot gedeelte bepalen wat er in moet zitten.
Wil je hem ombouwen om hem zelf te gebruiken of alleen ombouwen om hem beter te kunnen verkopen, in het laatste geval zal je ook goed moeten onderzoeken waar vraag naar is en de truck dusdanig maken dat de indeling flexibel is (erg lastig).
Wil je hem ook kunnen gebruiken als het wat kouder is, moet je wellicht ook nog een standkachel monteren.