Er is 1 resultaat gevonden

door Yourimeijden
09 jun 2018 15:40
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)
Reacties: 463
Weergaves: 168197

Re: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)

Dit kan ook in de normaal versie buiten de engineer versie om, Je kan zelf je twee meeste gebruikte standen aangeven, dan start hij altijd op in de modus welke modus als eerste als favoriet gezet is, ook als dit de Sport modus is zal je niet de melding krijgen dat de auto in sportmodus staat na een herstart.

Vandaag ook even met de engineer modus aan de gang gegaan en gekeken wat er allemaal in mogelijk is. Het afspelen van films tijdens het rijden werkt super goed ook de achteruit rij camera blijft werken waarna de film vanzelf weer hervat wordt.

Omtrent de ambiance verlichting denk ik dat we dit toch in de Can Bus moeten zoeken, dat hierin de kleur gemengd worden en R link daar enkel een commando aanspreekt. Zelf verwacht ik dat er na de can bus nog een aparte unit aan hangt welke het commando van de can bus weer vertaalt naar een DMX/seriële waarde.

Wel heel jammer dat er geen Wifi module in de 2.2 zit, en Carplay niet toegankelijk is.

Echter las ik op diverse plekken ook het een en anders over usb sticks die tot max 64gb herkend worden. Zelf zou ik graag een kleine usb van 128gb in me auto wille hebben. Nu heb ik het net geprobeerd met een externe hardedenschijf van 1tb en tot mijn verbazing pakte hij deze gewoon. Muziek begon gelijk te spelen. Echter als je op video's gaat zoeken duurt het wel even een tijdje aangezien hij eerst alles in wil laden.