Er zijn 2 resultaten gevonden

door prometheus53
02 mar 2021 11:38
Forum: EasyLink
Onderwerp: My renault app en code op Easy Link
Reacties: 11
Weergaves: 3772

Re: My renault app en code op Easy Link

er is vorige week een nieuwe TCU unit geplaatst,veel problemen zijn hiermee opgelost,alleen nu heb ik last van dat de gebruiksmeter dagteller iedere kee op 0 springt daar wordt donderdag de 4e maart weer naar gekeken wat dit probleem weer is.ben er behoorlijk moedeloos van te worden.
de app MY RENAULT doet nu wat hij moet doen er is weer een connectie via de app met de auto.
wat mij in de app opviel is dat er op de kaart te zien is waar je auto zich bevind (GPS).erg makkelijk toch.hoef je naar mijn mening geen aparte gps tracker te installeren.
door prometheus53
11 feb 2021 17:56
Forum: EasyLink
Onderwerp: My renault app en code op Easy Link
Reacties: 11
Weergaves: 3772

Re: My renault app en code op Easy Link

Onnodige citaten verwijderd.Moderator
Marc_1970 schreef: 25 jan 2021 09:53 Heeft iemand een idee hoe ik hetvolgende probleem kan oplossen (My Reneault app -Easy link) :
Als ik via de app een adres ingeef en doorstuur naar mijn Captur 2 zou dit normaal op het scherm moeten komen van de captur. In het begin werkte dit prima maar sinds een tijdje niet meer, ook al zegt de app dat de link verstuurd werd. Data delen op de easy link staat actief.
Ik heb de auto al eens verwijderd uit de app en de app vervolgens verwijdert en alles terug toegevoegd nadien maar ook dat heeft geen aarde aan de dijk gebracht. Ze hebben wel ergens in juli of augustus een software update gedaan van de GPS dus mogelijks zit er daar een probleem.
Voor dit exact hetzelfde probleem staat mijn auto nu al 3 dagen bij de dealer ,ik ben vanmiddag gebeld dat het probleem is gevonden er moet een nieuwe unit besteld worden voor wat betreft de connectie met de server van Renault die komt morgen binnen en zij zetten die er gelijk in ,hoop dat het probleem dan verholpen is.
Betreft een renault Captur edition one van augustus 2020