Er zijn 2 resultaten gevonden

door tjub
27 feb 2020 21:10
Forum: Algemeen Captur
Onderwerp: Is er leven na Captur?
Reacties: 77
Weergaves: 15591

Re: Is er leven na Captur?

4 weken geleden de vraag gesteld via de website over de verwarmde voorruit als mogelijk toekomstige optie op de Captur... Binnen een half uur werd ik gebeld door RN dat deze er niet zou komen... Nu dus wel... Misschien toch veel vraag naar?

Prijslijst is nog niet aangepast zie ik.. Misschien nog meer opties? Aparte stoelverwarming i.p.v. alleen i.c.m. lederen stoelen?
door tjub
03 jan 2020 18:12
Forum: Algemeen Captur
Onderwerp: Is er leven na Captur?
Reacties: 77
Weergaves: 15591

Re: Is er leven na Captur?

Ik moet nog tot december doen met mijn Volvo V40 diesel en moet de overstap maken naar benzine. Mijn vrouw klaagt al een aantal jaar over de te lage in/uitstap van de Volvo en dat klopt ook wel. Dus moet het een auto worden met een hogere instap... Wij zijn aan een aantal merken gebonden waaronder ook Renault. De Captur is bij mij altijd buiten zichtsveld gebleven daar deze te klein zou zijn en te braaf... Ook moet er een caravan achteraan slepen.
Afgelopen week even snel bij de dealer binnengelopen om naar de nieuwe Captur te kijken. Daar stond alleen de Edition One, maar wel helemaal leuk aangekleed. Ben helemaal enthousiast geworden over deze Captur II. Zeker met de 155Pk motor zal het in combinatie met de caravan wel goed komen.. Ook wil ik eens automaat gaan rijden en die zit er dan standaard in.
Maar ja....duurt nog erg lang.... Maar misschien is dan de verwarmde voorruit mogelijk (het enige wat ik zou missen).