Er zijn 2 resultaten gevonden

door Ooievaar
15 okt 2022 15:21
Forum: Alle overige technische vragen over de Captur 2
Onderwerp: Navigatie, verkeersborden lezen
Reacties: 7
Weergaves: 977

Re: Navigatie, verkeersborden lezen

Herman: bedankt voor je reactie.

De up-date is 13 oktober geweest. Ik rij op een weg waar je 80km mag. Op de parallelweg staat borden van 60km. De camera geeft die 60km door en komt in mijn navigatie! Dan wordt er aangegeven dat ik te snel rij en gaat op mijn beeldscherm die 60km icoon rood knipperen. Mijn cruise control werkt dan niet meer??? Als straf:) Ik moet hem dan uitschakelen en opnieuw starten. Dan werkt het weer. Wat mij ook opvalt, en wat ik niet in de gebruiksaanwijzing van de auto kan vinden, is dat als ik tijdens de instelling van cruis control de rem aantik er in beeld geen groene auto verschijnt. Die blijft grijs. Het uitlopen van de auto is toch economisch?
door Ooievaar
15 okt 2022 12:46
Forum: Alle overige technische vragen over de Captur 2
Onderwerp: Navigatie, verkeersborden lezen
Reacties: 7
Weergaves: 977

Navigatie, verkeersborden lezen

Vanaf het moment van aanschaf, 17-08-2022, heeft de camera die de verkeersborden leest de fout gemaakt om die te lezen op de parallelweg. Als daar dan een bord met 60km staat en op de weg is 80km toegestaan krijg ik die 60km in mijn navigatie te zien. Probleem is dan ook als ik mijn cruise control aan heb staan daar in het rood die 60km zit te knipperen!!! en werkt de control niet meer. Is die camera in te stellen?
Wat mij ook tegenvalt in zo’n nieuwe Captur is dat de ruitenwisser aan de achterzijde geen watersproeier heeft. Bij zand op de ruit moet je met een droge ruit wissen!!!