Er zijn 2 resultaten gevonden

door selleslaghs
06 jun 2019 09:37
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)
Reacties: 463
Weergaves: 168037

Re: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)

[quote="Ricardostofbergen"]Oké thanks en hoe doe ik dat precies in de ddt4ll?

En bij toeval

Ik weet dat Apple CarPlay een sensor nodig heeft. Bouw jij die ook in of komt daar meer aan te pas[/quote

Sorry dat ik het gisteren niet heb kunnen doorsturen. Ik heb een kleine handleiding gemaakt.
Ik heb 3 fotos bijgevoegd voor de configuratie van de R-link displays.

1 foto van de DDT4ALL, 2 foto`s van de desbetreffende parameters die je moet ingeven in de groene kader van DDT4ALL (stap 5 op de foto).
KIES DE JUISTE PARAMETER VOOR JOU SCHERM, kijk liefst 3 keer na of je het juist hebt ingevoerd. Soms geeft ddt4all niet de volledige beschrijving weer voor elke parameter dat is niet erg kopieer gewoon elke parameter in de juiste volgorde.

Voor de Carplay bestaat er nog geen oplossing(bij mijn weten?) voor wagens die gebouwd zijn voor het jaar 2017, of voor R-LINK versie`s die onder de (originele) V2.2 branche vallen, ik heb geupdate naar V3.3 maar inderdaad door het ontbreken van de Gyro-sensor kan dit momenteel niet. Ik gebruik een android toestel en dat werkt wel via Android-mirror.
door selleslaghs
05 jun 2019 10:08
Forum: R-Link 2
Onderwerp: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)
Reacties: 463
Weergaves: 168037

Re: Engineer modus activeren r-link2 (hacking)

Ricardostofbergen schreef:Help. Ik heb terwijl ik aan het kloten was in de developer menu. Perongelijk

...

Mgv,
Ricardo
Ik verander zelf de kleinere schermen (7inch) door de grotere varianten (8.7inch) een daarbij gebruik ik dus ook vaak de knop MID of HIGH voor.
Nu heb je 2 mogelijkheden, of terwijl verander je naar een groot scherm(aankoop) en installeer je die in je console. Of anders moet je via DDT4All de juiste beeldscherminstellingen uploaden. Ik weet deze niet uit mijn hoofd(ben op mijn werk momenteel). Maar ik heb deze thuis opgeslagen op mijn pc.
Het zit dus zo het beeldscherm dat in je console zit werkt via een bepaalde I2C communicatie, door op de knop MID of HIGH te duwen heeft die dus een ander adres gekregen om te communiceren met de navigatie unit. Het gevolg is dus dat je geen beeld hebt. Het eigenlijke beeldscherm is dus gewoon een standalone beeldscherm(de navigatie, android etc zit dieper in het dashboard).

Als ik vanavond thuis kom stuur ik de gegevens door ;)