Er is 1 resultaat gevonden

door Frederik79
31 mei 2020 17:59
Forum: Koleos
Onderwerp: De nieuwe Renault Koleos 2017 met problemen
Reacties: 19
Weergaves: 13505

Re: De nieuwe Renault Koleos 2017 met problemen

hmm, onze Koleos heeft af en toe hetzelfde probleem (5&6), maar enkel bij matige tot serieuze regen. In dezelfde omstandigheden is trouwens de dodehoekwaarschuwing volkomen waardeloos want onbetrouwbaar (blijkbaar getriggerd door regendruppels voor de sensors) :roll:
Dat het oranje icoontje (twee botsende autootjes) aangaat tegelijk met de melding mbt de camera, lijkt mij logisch aangezien dat net aangeeft dat het foward collision systeem tijdelijk niet werkt ? Toch ? :think:
Want in onze Koleos is het wel degelijk een camera die de afstanden controleert (ingebouwd in de binnenspiegel unit samen met licht en regensensor), maar volgens de handleiding bestaan er ook uitvoeringen met een radar in de bumper, enkel te onderscheiden via de vorm van diezelfde binnenspiegel unit ?
Wat betreft de banden, onze Koleos vervangt een bmw x1 diesel (rwd), en daar waren we al erg blij als de achterbanden de 40000km haalden, (Pirelli's waren weg op 35000km...) Maar bij uw Koleos vind ik het wel vreemd dat de achterbanden eerder kaal zijn dan de voorbanden aangezien het toch in hoofdzaak een FWD model is, zelfs in 4x4 ? :think: