Er zijn 2 resultaten gevonden

door Yosemite
17 aug 2020 13:29
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 108255

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Welkom op het forum.

Herkenbaar verhaal over de app en de klantenservice van Renault. Bij mij moet het ook via Frankrijk geacaleerd voordat het werkte. Veder wel goede ervaringen met de klantenservice. De SD kaart uit onze Zoe uit 2013 werkte begin van het jaar niet meer na het bijwerken van de Benelux kaart en die hebben ze toen kosteloos voor een nieuwe SD kaart (met Europa) omgewisseld.
door Yosemite
17 apr 2020 23:00
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Zoe rijder stelt zich voor!
Reacties: 744
Weergaves: 108255

Re: Zoe rijder stelt zich voor!

Sinds afgelopen december zijn we in het bezit van een Renault Zoe Q210 Intens ui 2013 met 80.000 km op de teller. We hebben 'm aangeschaft als 2e auto naast onze Ford Mondeo stationwagen. Voor de Ford Mondeo heb ik 2x een Renault Clio RS gehad dus Renault is geen onbekende.

Zowel m'n vrouw als ik pakken nu het liefste de Zoe voor de korte ritjes, wat een heerlijke auto. De aandrijflijn in de Zoe is geweldig, ben weg van dat directe en vloeiende accelereren zonder versnellingsbak.

Wel wat probleempjes met R-Link en de app gehad. Zo deed de SD-kaart het al vrij snel niet meer nadat ik 'm in de computer had gehad. Heb van Renault Nederland gratis een nieuwe SD-kaart gekregen, waar zelfs heel Europa op staat i.p.v. alleen de Benelux. Daarnaast werkte de ZE Interactive services in de app niet nadat ik hoer voor betaald heb. Renault Nederland is hier 2,5 maand mee bezig geweest en moest dit helemaal via Renault Frankrijk escaleren maar uiteindelijk werkte het wel en kan ik climate control en opladen via de app inplannen.