Er zijn 2 resultaten gevonden

door Milsbeek01
29 apr 2020 15:48
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Ervaringen met Bochane Nijmegen.
Reacties: 16
Weergaves: 7481

Re: Ervaringen met Bochane Nijmegen.

mijn auto sloeg af en starte ook niet meer renault route service gebeld en die sturen bochane aan die bennen maar komen niet geen zin bel coppes die zeiden als renault nederland niets regeld komen wij als nog maar geluk renault nederland regelde het en auto loopt weer lucht in de diesel leiding.

mijn vertrouwen in bochane is weer verder gezakt naar 0 denken aan geld niet aan de klant
door Milsbeek01
10 apr 2020 15:59
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Ervaringen met Bochane Nijmegen.
Reacties: 16
Weergaves: 7481

Re: Ervaringen met Bochane Nijmegen.

ik ken ook iets ik had een laguna met 2 jaaar top accasion garantie gaat waterpomp stuk afgesleept naar dichts bijzijnde dealer dus bochane nijmegen.
ik daar aangekomen volgens de voorwaarden heb je recht op vervangend vervoer maar wat zegt bochane sorry maar kerst en oud en nieuw zit er tussen je heb er geen recht op ik boos bel mijn eigen dealer Coppes uit bergharen geval uitgelgt aan coppes die werden ook weer boos op bochane.
maar bleven bij hun stand punt en wat zij coppes kom naar hier en staat een auto voor je klaar en als de tijd er is halen we je auto nog op in nijmegen.
kom bij coppes en daar stond mijn leen auto.de tijd was er niet geweest dus mijn auto stond na een paar dagen klaar in nijmegen moest enkel de distributie riem zelf betalen verder niets auto had ik gekocht bij auto bedrijf Coppes dat is nog eens een dealer. daar ben je koning en zelfs meer dan dat