Er zijn 4 resultaten gevonden

door RDW
16 jul 2020 21:37
Forum: Electronica Captur 2
Onderwerp: Easy link nieuwe captur
Reacties: 166
Weergaves: 26451

Re: Easy link nieuwe captur

Dutchy schreef: 12 jul 2020 23:42 Iemand last van een kraakje bij het ventilatierooster rechts van het Easy Link systeem ????
Zie foto, waar het rooster tegen het geborstelde zilver komt daar kraakt het als een gek :shock:
Denk dat het niet een heel groot probleem is maar toch irritant Hahahahaha
Hoi, ik had hetzelfde probleem met mijn nieuwe Captur, echt irritant. Bij iedere hobbel in de weg zo’n plastic kraakje. Bij mij zat het ook bij het display Ik heb het gemeld bij de garage en zij hebben het perfect opgelost. Het dashboard hebben ze uit elkaar gehaald en de hole ruimtes opgevuld met foam o.i.d. Er is nog iemand op dit forum die hierover klaagde, ook hier heeft de garage het verholpen. Dus als je er last van hebt, gewoon melden. Je bent niet de enige.

Toegevoegd in 1 minuut 36 secondes:
Dutchy schreef: 16 jul 2020 20:01
puccini schreef: 16 jul 2020 18:33 Ik dacht dat dit item over de niet bestaande RLink (moet zijn Easy Link) zou gaan, ipv kraakjes in de auto! Waar heb je het over ?
Kortom gooi alles maar lekker op een hoop, gaat het er echt overzichtelijk van worden !
Maak je niet zo druk dit hele forum is niet echt overzichtelijk, heb al een aantal keer gevaagd of ze een NEW Captur 2020 Map willen maken, dan hadden we daar alles kunnen posten.

Maar goed de meldingen van de bandenspanning gaat bij ons nu goed :thumb:
Hoi ik heb nog steeds die melding. Heb jij een update via de dealer of over the air gehad.
door RDW
03 jul 2020 21:44
Forum: Electronica Captur 2
Onderwerp: Easy link nieuwe captur
Reacties: 166
Weergaves: 26451

Re: Easy link nieuwe captur

Grad schreef: 03 jul 2020 11:00 De reset gebeurt niet dagelijks of per tankbeurt. Naar mijn gevoel gebeurt het willekeurig. De laatste reset heeft nu ca 1 week geleden plaatsgevonden. Of er bij mij iets met een zekering is gedaan weet ik niet.
Idd bij mij is het ook random. Twee weken geleden getankt en op 0 gezet en eergisteren toen ik terug reed van mijn werk stond hij op 0.
door RDW
02 jul 2020 22:04
Forum: Electronica Captur 2
Onderwerp: Easy link nieuwe captur
Reacties: 166
Weergaves: 26451

Re: Easy link nieuwe captur

Grad schreef: 28 jun 2020 14:52 Heeft er nog iemand naar de sfeerverlichting gekeken ?
Vandaag even getest. Naar het werk op 60% procent gezet toen ik naar huis ging stond het weer op 99.
Trouwens de dagteller heeft zichzelf ook gereset......
door RDW
01 jul 2020 23:13
Forum: Electronica Captur 2
Onderwerp: Easy link nieuwe captur
Reacties: 166
Weergaves: 26451

Re: Easy link nieuwe captur

Hallo, ik heb sinds een paar weken de nieuwe Captur. Een automaat maar zonder het midden console. Ik heb ook last van de bandenspanning bug. Er zijn al een paar tijdelijke updates geweest maat het probleem is nog niet opgelost. Het is wachten op de definitieve update. De sfeerverlichting is me nog niet opgevallen, maar ik rij momenteel voornamelijk overdag. De teller reset is me ook nog niet opgevallen.

Ik heb wel last gehad van een irritant krakend dashboard (onder het 10” display). Dit hebben ze inmiddels perfect opgelost. Over de navigatiekaarten nog een opmerking. Renault kan niet aangeven wanneer er een update komt en ze weten ook niet wanneer de easylink kaartupdate pagina weer online komt. Dus zoals op de Renault site staat “Update snel even de kaarten voordat je op vakantie gaat” is er dus niet bij. Over de TomTom traffic service heb ik nog een vraag, zit hier flitser updates bij? Toen mijn auto in de garage stond had ik tijdelijk een nieuwe Zoë. Toen ik mijn auto ging ophalen reed ik langs een mobiele flitser. Op de kaart kreeg ik een melding te zien. Een soort verkeersbord en aflopende aantal meters. Toen ik een paar minuten later met mijn Captur langs dezelfde flitser reed kreeg ik geen melding op het scherm.