Er is 1 resultaat gevonden

door BlueTwizy
24 aug 2020 16:45
Forum: Twizy
Onderwerp: Twizy eigenaren
Reacties: 49
Weergaves: 40621

Re: Twizy eigenaren

Dag allemaal,

Ik kon geen goed, actief forum vinden voor de Twizy dus hoop door bij te dragen hier wat meer aansluiting te vinden met andere Twizy rijders!

Sinds ruim 2 jaar gebruik ik mijn Twizy als dagelijks vervoermiddel naar mijn werk. Ik rij van Maastricht naar Heerlen zelfs de Cauberg op gaat zonder problemen. Ik probeer zoveel mogelijk met de Twizy te gaan, door weer en wind en laat hem alleen staan als het te gevaarlijk is door sneeuw of ijzel. Ik merk dat ik de ramen meestal thuis laat en alleen tijdens gure kou gaan ze er in. Het blijft erg leuk om mee te rijden en vrijwel iedere keer als ik hem ergens parkeer komen mensen nieuwsgierig vragen wat voor auto het is, of je een rijbewijs nodig hebt, hoe hard hij gaat etc.

Problemen heb ik tot nu toe nauwelijks gehad (terwijl hij al ruim over de 40.000 KM's heeft gereden) behalve met de remmen: zie mijn post daarover.

Ik ben benieuwd naar andere Twizy rijders en hoop ook via het forum elkaar van goede info te kunnen voorzien over dat bijzondere karretje!

Pieter