Er zijn 2 resultaten gevonden

door DHL
14 sep 2012 07:38
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Autocenter Hillegom
Reacties: 70
Weergaves: 33186

Re: Autocenter Hillegom

Pffff, is erg dure grap... En hoe zit het nu met dat bedrijf? Neem je daar nog stappen voor?
door DHL
22 apr 2011 10:36
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Autocenter Hillegom
Reacties: 70
Weergaves: 33186

Re: FF Voorstellen , en balen

Wat een verhaal... Ik dacht dat dit soort praktijken aan banden gelegd werd.
In Belgie heb je een streng beleid tegenwoordig. Carpass, oprichteraansprakelijkheid bij venootschappen, persoonlijke vervolgbaarheid in geval van fraude met zelfs mogelijke gevangenisstraf,...

Onbegrijpelijk wat die kerels doen en kunnen blijven doen. Ben zelf een tiental jaar autohandelaar geweest (is nu meer dan 10 jaar geleden). Hoofddoel van een zaak is natuurlijk winst maken. Dat was mij mij ook zo.
Maar ik vond dat je steeds zaken deed met mensen. Mensen die ook moesten werken voor het geld waarmee ze bij jou een wagen kopen. Mensen die geld lenen om een wagen te kunnen kopen. Mensen die echt in de problemen kunnen komen in situaties als deze. Denk maar eens aan het feit dat een wagen gekocht wordt om de kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen, naar je werk te rijden... Als je dan je spaarboek volledig leegmaakt of zelfs een lening aangaat om die wagen te kopen zitten die mensen echt wel heel diep in de problemen.

Daarom vind ik het zo misdadig dat deze zaken gebeuren. Zelfs al wil je geld verdienen wat in de autosector nog altijd kan, menselijk moet je steeds blijven. En zoiets getuigt van onmenselijk winstbejag. Ik walg ervan.