Er zijn 3 resultaten gevonden

door Mc G
12 apr 2021 17:39
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 332294

Re: Talisman Kinderziektes

Nasolini ik heb een occassion uit toevallig wat blijkt een slecht bouwjaar 2016 heb de 200 pk initiale paris lees hierboven wat er allemaal mis mee is...
T is zo zonde van zo mooie auto, ik heb nog hoop dat alles gefixt word voordat de garantie eraf is ( oktober) anders ga ik langzaam kijken al voor wat anders als de problemen zich voor blijven doen al denk ik wel dat je geluk met een auto moet hebben, toen ik hem kocht reed hij als nieuw niks mis mee alles werkte reed super (69.000 km )
Nu inmiddels ook niet heel veel km gemaakt zit nu rond de 74.000 km in 5000 km zoveel ellende 😎🙈
door Mc G
12 apr 2021 13:29
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 332294

Re: Talisman Kinderziektes

Ik heb alles in een mail bij de dealer voorgelegd zijn nog wat punten bijgekomen o.a kraken en tik achter als ik over een drempel ga, motor sloeg bijna af bij remmen auto staat ook in 1 klap stil en sloeg ook af toen ik naar de R stand ging, dodehoek detectie werkte gister niet en ga zo maar door...
Ijlen lange mail heb afspraak gemaakt ga ik met de monteur rijden zal m wel weer een tijd kwijt zijn...
Heb de talisman in oktober gekocht met een jaar volledige fabrieks/Bovag garantie maar denk dat ik m lekker in oktober weer weg doe als de problemen blijven komen, nu is het gratis straks gaat t wel een hele dure auto worden 😉
door Mc G
06 apr 2021 09:27
Forum: Talisman
Onderwerp: Talisman Kinderziektes
Reacties: 1862
Weergaves: 332294

Re: Talisman Kinderziektes

Goedemorgen allemaal,
Ik ben nieuw hier en sinds oktober eigenaar van een talisman 200 I.P
Heb alle berichten gelezen en helaas val ik ook in de categorie pechvogels. De auto is 3 weken terug bij garage geweest voor het bekende whoop schok verhaal, nieuwe koppeling in gezet het whoop en schokken is nu idd weg alleen bij terug schakelen ( automaat) van 3-2 en 2-1 schokt deze heel erg gewoon zwaar irritant dit was voorheen niet.
Ook bij stilstaan niet stationair en als ik van P naar D ga of terug naar R stand ook schokken. Bij stilstaan in P stand en druk de rem in hoor je ook een klik bij de pook denk zelf soort van ontgrendeling maar dat hoorde je voorheen ook niet.
De tankdop was ook drama dat is verholpen.
Verder na rijden bij stilstaan en de motor nog aan het draaien is een huilend geluid uit de voorkant/Dashboard dacht eerst dat het de ventilator was, maar dit is niet het geval.
Leer wat tegen midden console schuurt hebben ze ingesmeerd maar kraakt tot irritantst aan toe heb al een stukje oud t shirt tussen willen doen om te kijken of t helpt maar vind dit wel iets voor de dealer.
De piep bij draaien wielen was aanwezig volgens de dealer een “ bij geluid “ het was eerst voor nu ook achter en duidelijk erger geworden is hier een oplossing voor zodat ik dit kan overleggen met de dealer want “ bij geluid” neem ik geen genoegen mee.
Massage stoel bestuurder zat een tik in dat is verholpen nu de bijrijder stoel getik in de stoel en is het standaard bij de massage functie dat deze na 10 min uit gaat ?
Ook het metertje boven de 4 controll op Dashboard met HP en NM zijn niet meer zichtbaar alleen een vaag blauwe veegje.
Heeft iemand hier ervaring mee of oplossingen voor de problemen zodat ik dit bij de dealer kan neerleggen als ik een afspraak maak.
Het bouwjaar is 2016
Alvas bedankt voor uw reactie.