Er is 1 resultaat gevonden

door Mathijs
10 jan 2018 18:11
Forum: Walk of shame
Onderwerp: Ervaringen met Bochane Nijmegen.
Reacties: 16
Weergaves: 7482

Re: Ervaringen met Bochane Nijmegen.

mvho. schreef:... Renaultdealer in Zaltbommel heeft deze niet berekend, was service van de zaak. Kan Bochane nog iets van leren...
Weet ik zo net nog niet.
Mogelijk dat de dealer in Zaltbommel voldoende verdient op de verkoop van de onderdelen en denkt 'hé, een klant erbij' en wil daar best iets in investeren.
Jij ziet dat nu als service, de dealer als strategie.

Overigens: is het pas service als iets gratis is?
Service is een (kleine/onverwachte) niet verplichte dienst, maar het is toch niet dat wanneer er een vergoeding voor gevraagd wordt, het ineens geen service meer is?

Wanneer een auto aan het diagnose apparaat hangt, zijn er kosten; kosten personeel, afschrijving apparatuur, opleiding, etc.
En dat de ene dealer iets gratis doet, mag een andere dealer er dan niets voor vragen? Die doet misschien weer iets anders extra.
Moet hij méé in de prijsstrategie van een ander?
larsdijkstra 16v schreef:Is het nou nodig om voor zoiets “kleins” een dealer hier negatief neer te zetten...?
Vind dat 'negatief neer zetten' wel meevallen hoor. Topicstarter heeft een slechte ervaring, en mag dat uiten. Het is aan éénieder om te bepalen of die het met topicstarter eens is, of met de dealer, of misschien er tussen-in staat qua mening.

Mijn inziens is dat Bochane steken heeft laten vallen, en dat een andere dealer de boel probeert te herstellen (damage control?)
Misschien (hopelijk) lezen ze mee, en noteren ze even bij zichzelf: 'Dit is een verbeter puntje, dit doen we voortaan anders.'
Een niet geuite klacht is een gemiste kans op verbetering. :D