Er zijn 2 resultaten gevonden

door MeganeCoupe2002
02 jul 2021 15:27
Forum: Elektrische en elektronische systemen
Onderwerp: Megane 1 phase 2 coupe raam gaat wel omhoog, niet omlaag
Reacties: 2
Weergaves: 508

Re: Megane 1 phase 2 coupe raam gaat wel omhoog, niet omlaag

Ik heb ook een raammechanisme uit een sloopauto geprobeerd, maar hetzelfde probleem blijft aanwezig, het raam wil wel naar boven, maar niet naar beneden. Is er misschien iemand die iets anders weet waar ik naar kan kijken?
door MeganeCoupe2002
28 jun 2021 21:23
Forum: Elektrische en elektronische systemen
Onderwerp: Megane 1 phase 2 coupe raam gaat wel omhoog, niet omlaag
Reacties: 2
Weergaves: 508

Megane 1 phase 2 coupe raam gaat wel omhoog, niet omlaag

Hoi allemaal,

Sinds vandaag gaat mijn raam van de megane 1 phase 2 coupe uit 2002 aan de bestuurderszijde niet meer omlaag, het rare is dat deze wel omhoog gaat. Je hoort dus dat de raammotor wil "werken", als je op raam openen drukt hoor je echter niks. Heb dus de schakelaar van de andere zijde geprobeerd omdat ik dacht dat het hieraan lag. Met de andere schakelaar is er echter nog hetzelfde probleem (raam wil wel naar boven maar niet naar beneden). Het meest irritante is echter dat sinds het loshalen van de schakelaars het bijrijders raam nu ook niet meer open of dicht gaat (doet dus helemaal niks meer). Heb ook al bij de zekeringen gekeken maar die zien er goed uit. Heb al vaker problemen gehad met de raammechanismes van een scenic 1, maar hier deden ze echt helemaal niks meer (ook niet omhoog dus) en bleven de ramen het ook doen na het loshalen van de stekkers.

Is er dus misschien nog een zekeringskast buiten die bij de obd poort of is dit echt een ander probleem. Hoor graag wat jullie te zeggen hebben, met 26 graden met ramen dicht is niet erg lekker namelijk haha.

Alvast bedankt voor jullie reacties!