Er is 1 resultaat gevonden

door RensP
11 jan 2022 17:18
Forum: Electronica
Onderwerp: Renault Clio IV Estate GT // Airco en overige
Reacties: 2
Weergaves: 590

Renault Clio IV Estate GT // Airco en overige

Hi allemaal,

Ik ben sinds twee weken in het bezit van een Renault Clio IV Estate GT en ben er in grote lijnen heel tevreden over. Er zijn een paar kleinigheidjes die me opvallen t.o.v. mijn vorige auto maar goed dat neem je natuurlijk voor lief want iedere auto heeft zijn voor en tegens.

Wat me wel langzamerhand begint op te vallen is dat de airco de condens in de auto echt niet weg krijgt. Nu vroeg ik me af of dit een soort van kwaaltje is bij deze auto of dat ik dan toch terug moet naar de garage?

Als voorbeeld: Gisteravond (1 graden buiten volgens de auto) een half uur naar huis gereden met climate control op MAX temperatuur en de volledige verwarming helemaal aan...op het einde van de rit waren de achterruiten nog steeds half beslagen.

Ik heb volgende week een afspraak bij de dealer om lampen te laten maken (die schakelen niet meteen aan maar blijven even achter en achterruitverwarming bleek defect te zijn) maar zou graag willen weten of dit een bekend kwaaltje is dat de airco het niet getrokken krijgt of dat er een defect in kan zitten.

Alvast vriendelijk bedankt voor de reacties en een hele fijne avond.