Er is 1 resultaat gevonden

door This-Game
13 jun 2022 20:09
Forum: R-Link
Onderwerp: R-Link in 2dehands Zoe geen services
Reacties: 24
Weergaves: 4324

Re: R-Link in 2dehands Zoe geen services

Nou, dat drama is dus helaas iets dat vaker voor komt. Vorige week een Talisman gekocht met Rlink 2 en die had ook allerlei berichten van verlopen services. Maar bij verlengen / opnieuw kopen ging er steeds iets mis. Wel verbinding, maar na intikken email voor de factuur van gratis service kwam een error.
Aanmelden bij Myrenault en rlinkstore ging ook al niet. De 1e is Ren NL helpdesk geregeld, die moesten de auto omkoppelen. De 2de deden ze op dezelfde manier als ik al had gedaan via ipad en firefox en Edge op win10, dat ging daar wel goed.
Tot slot nog via een gps forum de wls file kunnen ontleden en oud kaartinfo terugstoppen om de 2019/2020q4 update te kunnen zien/downloaden ipv een franse melding over een verplichte systeemupdate nadat ik de auto signature had opgehaald voor de toolbox.

Maar manman wat een gedoe. En dan nog al die vage namen als Discovery services en Connection Pack. Had nog paar jaar tomtom traffic, maar dat bleken de live updates te zijn, niet de kaarten.
Heb al gevonden dat de servicebeurt bij aflevering een paar weken kan duren voordat RN dat verwerkt heeft in Myrenault, ik zie nu nog de beurten die de vorige eigenaar heeft laten doen, maar niet mijn verse APK en afleverbeurt.
Een kaart kopen heeft ook geen nut, in de store staat de 2019 versie met data uit 2020 data die recht geeft op 1 update.

20 jaar geleden al een magneti marelli nav systeem in de fiat gehad, helaas is dat nog steeds niet verbeterd. Geen zin om een paar weken aan te rommelen, dus dan maar de igo partitie patchen met “gpskracht”. Gelukkig al wel v7.0.24.166 erop, ondanks dat RN bleef beweren dat v3.3 de hoogste zou zijn en ik notabene na ingeven van VIN op de connect site een v7.0.24.160.zip te downloaden kreeg :roll: :roll:
Kijk na de vakantie wel of ik de stap naar v9.0 ga doen, moet nog testen of android-auto het al doet en of mijn oude odbii stekker toevallig werkt in deze.