Er is 1 resultaat gevonden

door Matt1980
20 feb 2023 16:51
Forum: Austral
Onderwerp: Software probleem week na aankoop; herkenbaar?
Reacties: 8
Weergaves: 2677

Re: Software probleem week na aankoop; herkenbaar?

Ivoire schreef: 05 feb 2023 12:27 Ik heb op 18 januari 2023 mijn Austral Etech 200 Techno opgehaald, als vervanger van een Kadjar. Na een week kreeg ik het dashboard-bericht ‘controle luchtverontreiniging’ en dat bleef een paar dagen staan. Naar de garage. Die hebben er naar gekeken (niks gevonden) en wilden de software resetten. Dit ging mis; de reset bleef hangen. Een halve dag later, was dit opgelost. Lichtje op dashboard was uit en bleef uit. Na de reset bleken echter afgelopen week alle knoppen van de snelheidsregelaar, - begrenzer en handmatig EV het niet meer te doen.
Weer naar de garage. Daar staat ie sinds woensdag; bij een reset bleek de software weer helemaal stil te vallen. Nu rijdt ie dus helemaal niet meer. Ze hebben om hulp gevraagd bij Renault Nederland.

Benieuwd of meer mensen dit herkennen? Verder wel lekker gereden totnutoe. Google-scherm werkt heerlijk en intuïtief. Het regeneratief opladen van de EV-accu is ook een fijne sport om minimaal te komen tot het rijden van 1:20!
Tot nu toe geen gekke zaken met de software ontdekt. Hoe is het bovenstaande verder verlopen?
En 'handmatige EV-knop'? Dit heeft de Austral helemaal niet....