Er zijn 2 resultaten gevonden

door MSchut
17 mar 2022 16:31
Forum: Elektronica Espace IV
Onderwerp: Espace IV met Apple Carplay?
Reacties: 1
Weergaves: 1205

Re: Espace IV met Apple Carplay?

Ondertussen al zelf een andere route ingeslagen. OpenAuto platform op een pi.

Afbeelding


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
door MSchut
13 mar 2022 20:32
Forum: Elektronica Espace IV
Onderwerp: Espace IV met Apple Carplay?
Reacties: 1
Weergaves: 1205

Espace IV met Apple Carplay?

Vandaag weer eens zitten denken aan mn DVD navigatie in mn Espace (2008), en hoe suf het is dat deze compleet nutteloos is vanwege de oude kaarten. Er zit een scherm in mn dashboard, dat moet toch te gebruiken zijn voor een moderner systeem. Maar ja, er is al vaak op het forum gemeld dat de kaarten echt niet meer geupdate worden en dat hergebruik van het scherm onmogelijk is.

En toen kwam ik op het poolse forum een bericht tegen van iemand die in z'n Espace IV een R-Link 2 systeem had gebouwd. Zie ook filmpje op YouTube.

Nu heb ik geprobeerd het Poolse forum met Google Translate te volgen, maar dat werd op een gegeven moment toch nog vrij lastig. Dus om het a.d.h.v. dit forum te doen zie ik niet zitten, MAAR, er zijn dus wel degelijk personen die iets voor elkaar gekregen hebben. Dus toch even opnieuw de vraag in de groep gooien of iemand uit dit forum iets dergelijks heeft gedaan, of inmiddels wellicht toch een optie weet. Kort gezegd, zou ik het super handig vinden als ik op de een of andere manier Apple Carplay kan installeren, desnoods met een radio vervanging. En ja, ik heb nu een telefoonhouder die op de AUX van de radio zit, maar toch blijft deze wens knagen.