Er zijn 2 resultaten gevonden

door Meerten
08 jul 2014 06:04
Forum: Algemeen Fuego
Onderwerp: Ik ben nieuw op dit forum.
Reacties: 16
Weergaves: 3215

Ik ben nieuw op dit forum.

De Fuego waar ik nu een jaar en drie maanden in rij is Fuego nummer 7 wat mij betreft. De Fuego die jij destijds hebt onderhouden, was nummer 1 uiteraard. Ik ben nog bij jou langs geweest toen je net was gaan samenwonen (in Amstelveen?). Geen idee in welke Fuego dat was. Fuego nummer 1 was behoorlijk okee. Later heb ik in Valkenswaard bij de Renault subdealer daar ook een hele goeie Fuego gekocht. Echt als nieuw. Perfect onderhouden. Op lpg, precies wat ik wilde. Ik heb heel lang in die Fuego gereden, tot de vlam in de motor sloeg. Een triest einde voor een mooie auto. Mijn huidige Fuego rijdt prima, wel net met enige kosten door de APK en qua carrosserie moet er ook wel het een en ander aan gebeuren om 'm helemaal netjes te krijgen. Hopelijk gaat dat op korte termijn gebeuren.

Een tijd lang ook twee Fuego's gehad. Standaard. Die tweede Fuego moest op een gegeven moment plaatsmaken voor een Mitsubishi Celeste, een Toyota Celica, een Mazda 626 en een paar Sierra's. Naast mijn huidige Fuego rij ik ook in een Sierra uit 1992, omdat de vrijsteling is opgeheven. De Sierra gebruik ik vooral voor familie en werkverkeer, omdat hij een stuk comfortabeler is dan de Fuego. Daar zitten ook sportstoelen in.

Bijgaand een foto van de huidige Fuego. Genomen in Badhoevedorp, waar ik werk.
door Meerten
13 jun 2014 10:13
Forum: Algemeen Fuego
Onderwerp: Ik ben nieuw op dit forum.
Reacties: 16
Weergaves: 3215

Armand is terug van weggeweest

Ha die Armand,

Fijn dat je er weer bent. Armand van den Berg komt, net als ik, uit Bussum en we hebben elkaar bijna 25 jaar geleden voor het eerst ontmoet. Of eerder. Want zijn vader was de installateur van het huis waar ik toen woonde. Ik leerde Armand kennen toen ik net mijn eerste Fuego had gekocht en hij heeft jarenlang het onderhoud gedaan.

Groet, Meerten