Er zijn 3 resultaten gevonden

door Luc001
17 apr 2017 07:36
Forum: Kadjar
Onderwerp: Inbouwen DashCam in een Kadjar
Reacties: 40
Weergaves: 15485

Re: Inbouwen DashCam in een Kadjar

proza schreef:En zijn er al foto's na inbouw, ik ben benieuwd naar de positie achter de spiegel en waar de (permanente) voeding vandaan moet komen in de Kadjar.
Ik ook, aangezien het nogal een behoorlijke oppervlakte is achter de spiegel bij de Kadjar waar je een cam niet kan plaatsen namelijk.
Het zal denk ik uiteindelijk ook een beetje bepalend gaan worden welke ik zelf ga aanschaffen. De ene cam tov de andere is nogal een verschil in afmetingen.
door Luc001
03 apr 2017 18:09
Forum: Kadjar
Onderwerp: Inbouwen DashCam in een Kadjar
Reacties: 40
Weergaves: 15485

Re: Inbouwen DashCam in een Kadjar

RedC schreef: Persoonlijk vraagje: waarom zou je een dual channel camera aanschaffen? Wat achter jou gebeurt is eigenlijk niet meer jouw probleem. En ook... naar wat ik al gezien heb is de beeldkwaliteit toch wel aanzienlijk minder (maar ik kan me vergissen)
Hoi RedC,

Thanks voor je reactie. De reden voor de dual channel is vanwege de parkeeroptie die er ook op zit. Klopt wat je zegt als je van achter aangereden word ben je 'altijd' in je recht (ook niet altijd overigens) maar als je geparkeerd staat en er drukt er eentje achterin en gaat er vandoor dan heb je hem op film. Vandaar mijn keuze voor 2CH. Beeld kwaliteit is inderdaad een dingetje. Deze die ik had gevonden is voor en achter 1080p en goed in nachtelijke setting. Ik heb naar een BlackVue zitten kijken maar beeld vergelijking is ie toch wel minder.

Ik ben er nog niet uit welke het word en 1 of 2CH, ik ben wel erg benieuwd hoe het inbouwen gaat verlopen wanneer je Kadjar komt en hoor het graag terug hier hoe het is afgelopen :)
door Luc001
02 apr 2017 10:34
Forum: Kadjar
Onderwerp: Inbouwen DashCam in een Kadjar
Reacties: 40
Weergaves: 15485

Inbouwen DashCam in een Kadjar

Beste vrienden Kadjar rijders,

Ook wel eens dat onbehagelijke gevoel gekregen van 'een ongeluk zit in een klein hoekje', er zelf niets aan kunnen doen en een hoop ge-blieb met de verzekering? Ik wel en ben me een beetje aan het oriënteren naar een goede 2ch dashcam.
Voorlopig valt mijn voorkeur op de Thinkware F770-2CH maar ik zoek me rot naar ervaringen van het inbouwen in een Kadjar.
Ik kan er nergens iets over terug vinden in ieder geval.

Heeft iemand wel ervaring of iets gevonden op internet (YouTube ofzo)? Laat het me dan weten, ben erg benieuwd of dat een beetje schadevrij kan.

Groeten, Luc