Het inloggen met email adres ipv gebruikersnaam is weer mogelijk.


Deze mededeling is wegklikbaar rechtsboven dit mededelingenblok

Mogelijk ECO standaard in te stellen

past het niet in de andere Captur rubrieken, dan is hier nog ruimte voor je vraag
Plaats reactie

Topic author
Robmg
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 5
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 okt 2018 08:24
Actief als: particulier

Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Robmg »

Goedemiddag, wellicht is de vraag al eerder voorbijgekomen, ik kan het onderwerp echter niet terugvinden :oops: Mijn vraag is of het mogelijk is om de eco stand standaard AAN te zetten ipv UIT. bvd mvrgroet Rob

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Gebruikersavatar

Burg
lid
lid
Posts in topic: 1
Berichten: 256
Lid geworden op: 19 mei 2008 17:46
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Burg »

Het is maar net in welke stand de schakelaar in het middenconsole staat. Zet je deze op ECO dan is dat voor jou de standaard, want als je de schakelaar niet meer uit zet, zal deze altijd op ECO blijven staan. Toch ?
8 augustus 2017, Renault Captur TCe 120 EDC Intens, Two-tone Cappuccino/noir, Pack Premium, Easy Life Pack, middenarmsteun voor.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Robmg
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 5
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 okt 2018 08:24
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Robmg »

Helaas is dat niet zo. Bij uitzetten motor schakelt het systeem weer terug naar de niet eci stand. Kennelijk is dit de standaard. Overigens een captur van 2 mnd oud 0.9 motor.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Gebruikersavatar

danmirjor
Lid
Lid
Posts in topic: 1
Berichten: 27
Lid geworden op: 21 mar 2016 07:51
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door danmirjor »

dat wil je toch niet zeker
dan gaat hij helemaal niet meer vooruit en het scheelt zo goed als niks in verbruik
kunnen beter heel de functie verwijderen :D :D :D :D
captur x-mod phase 1
captur edition one phase 2

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Robmg
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 5
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 okt 2018 08:24
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Robmg »

Als ik het niet zou willen, dan zou ik de vraag niet stellen.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Gebruikersavatar

Axel57
Donateur
Donateur
Posts in topic: 2
Berichten: 1607
Lid geworden op: 08 aug 2014 12:40
Actief als: particulier
Locatie: Middelburg

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Axel57 »

Bij onze nu net 1 jaar oude Captur 0.9 staat hij altijd (standaard) in eco, ook na het opnieuw starten.

MIsschien bij de dealer informeren? RN veranderd nog wel eens iets (soms wettelijk verplicht).
Captur Phase 2 Intens 0,9Tce, Pack Easy Life, Pack Premium, zwarte Fastgame velg, luxe kentekens, afneembare trekhaak en haaievin. Afgeleverd 23-10-2017.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Robmg
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 5
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 okt 2018 08:24
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Robmg »

Hartelijk dank allemaal voor jullie reacties.
@Axel57, dat is inderdaad vreemd, ik ga bij de dealer navragen, wellicht softwarematig aan te passen.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Gebruikersavatar

Axel57
Donateur
Donateur
Posts in topic: 2
Berichten: 1607
Lid geworden op: 08 aug 2014 12:40
Actief als: particulier
Locatie: Middelburg

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Axel57 »

Ben benieuwd, laat nog even weten wat ze zeggen.
Captur Phase 2 Intens 0,9Tce, Pack Easy Life, Pack Premium, zwarte Fastgame velg, luxe kentekens, afneembare trekhaak en haaievin. Afgeleverd 23-10-2017.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




BusdriverTheo
Lid
Lid
Posts in topic: 1
Berichten: 31
Lid geworden op: 04 nov 2018 12:53
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door BusdriverTheo »

Hallo, ik heb mijn nieuwe Captur afgelopen woensdag in ontvangst mogen nemen en het eerste wat ik gedaan heb is die ECO stand uit gezet met die schakelaar in het midden console, hij staat uit en hij blijft gewoon uit.

Wat ik wel graag zou willen is dat het stop en start gewoon uit blijft en niet zoals nu dat je elke keer dat stop en start handmatig uit moet zetten na elke start, is dat ook te realiseren?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Robmg
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 5
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 okt 2018 08:24
Actief als: particulier

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Robmg »

Intussen heb ik het nagevraagd bij de dealer en het blijkt inderdaad een eenvoudige softwarematige instelling te zijn. Desgewenst kan ik zonder afspraak even binnenwippen, maar ik laat het eventueel later bij de 1e beurt wel doen. Ik neem aan dat hetzelfde geldt voor het standaard in/uitschakelen van het start/stop systeem.
Groet Rob

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Gebruikersavatar

Grad
Donateur
Donateur
Posts in topic: 1
Berichten: 136
Lid geworden op: 31 jan 2016 00:31
Actief als: particulier
Locatie: Born lb

Re: Mogelijk ECO standaard in te stellen

Bericht door Grad »

Het standaard uitzetten van het start en stop systeem gaan ze zeker niet doen. Had ik ook wel graag gewild.
Dit heeft ook te maken met de verbruiksklasse van de auto.
Mocht je het gedaan krijgen wil ik ook wel effe bij jouw dealer langs.
Zie draadje “wel werkend start stop systeem”
Captur fase 2 TCe 1.2 EDC, edition one, two tone rouge flamme/Noir Etoilé, easy life pack, luxe kenteken platen, afgeleverd 12-10-2017

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht