Het inloggen met email adres ipv gebruikersnaam is weer mogelijk.


Deze mededeling is wegklikbaar rechtsboven dit mededelingenblok

MediaNav Evolution

Gebruikersavatar

Topic author
Racker
Lid - eerste logo binnen
Lid - eerste logo binnen
Posts in topic: 1
Berichten: 20
Lid geworden op: 13 sep 2013 08:14
Actief als: particulier

MediaNav Evolution

Bericht door Racker »

Kan geen subforum vinden voor mijn MediaNav systeem... Klopt het, dat ik niet zelf een subforum kan openen?

Om toch een nieuw topic te starten: Vandaag de nieuwste kaart voor de MediaNav Evolution in mijn Captur 2019 geïnstalleerd. Op zich ging de update van een leien dakje. MAAR... na een proefritje bleek, dat:
 • De maximum snelheid (30Km/u in mijn wijk niet meer wordt weergegeven; dat was in de vorige kaart wél zo (instellingen staan op "aan")
  Het systeem kiest nu voor de KORTSTE weg, dwars door een woonwijk en langs scholen (onnodig gevaarlijk) ook al heb ik de SNELSTE ingesteld.
  Bij een rotonde hier vlakbij roept de NavigatieJuf (wij noemen haar "Lieve")"rechtsaf slaan en neem dan de tweede afslag" in plaats van "ga de rotonde op.... ")
Kortom: *Ik wil mijn TomTom terug!* (die robuuste juffrouw heette TRUUS en deed precies wat je van haar verlangd -althans in het nette :D ; zij zat in mijn vorige Scénics). Ik heb deze Captur nu sinds Maart en hij bevalt best... behalve dus die MediaNav. Hoe denken anderen over dit systeem, t/o de TomTom?
Al ruim 45 jaar tevreden met mijn Renaults: R4L>>R4GTL>>R6>>R16GTS>>R21-TS>>R-Nevada-GTX>>Scénic 1,6 16V>>Scénic 1,6 16V ExpressionLuxe>>SCÉNIC 1,4 Dynamique TCe 130>> Captur TCE 130 Intens (één voor een natuurlijk.. ) ;-)

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post linksPlaats reactie
 • Vergelijkbare Onderwerpen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht