Nieuwste versie CAN CLIP

Plaats reactie

Topic author
Marcel38
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 4
Berichten: 6
Lid geworden op: 07 feb 2022 12:36
Actief als: particulier

Nieuwste versie CAN CLIP

Bericht door Marcel38 »

Beste leden,

Weet iemand wat het huidige systeem is waarmee de renault dealers werken om diagnose of reprog uit te voeren voor de Talisman Ph2?
Ik heb altijd gebruik gemaakt van de CAN CLIP RTL2007, maar deze werkt niet meer volledig met de nieuwe Talisman uit 2021.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Marcel38
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 4
Berichten: 6
Lid geworden op: 07 feb 2022 12:36
Actief als: particulier

Re: Nieuwste versie CAN CLIP

Bericht door Marcel38 »

Ik schrijf hierboven RTL 2007, maar bedoel de RLT 2002

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




zandbak
lid
lid
Posts in topic: 1
Berichten: 253
Lid geworden op: 22 jan 2016 15:29
Actief als: particulier

Re: Nieuwste versie CAN CLIP

Bericht door zandbak »

Ik heb de laatste versie van ddt4all met nieuwe ECU DB gedownload en daar is de Talisman ph2 in opgenomen. Er is dus een aparte ECU dump nodig voor de ph2. Ik heb geen ervaring met CLIP.
Renault Talisman ph2 160tce edc Intens business, Pack drive & lane assist, 18” LM, Cosmos blue, 2021

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Gebruikersavatar

exroosje
lid
lid
Posts in topic: 1
Berichten: 210
Lid geworden op: 02 dec 2019 09:52
Actief als: particulier

Re: Nieuwste versie CAN CLIP

Bericht door exroosje »

Maar kun je ook connecten? I begreep dat bij de ph2 de ODB een soort bescherming heeft? En dat je een certificaat oid moet hebben
Talisman Grandtour Initiale Paris DCI160 EDC Noir Amethyste Afbeelding
Alles plus trekhaak

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Marcel38
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 4
Berichten: 6
Lid geworden op: 07 feb 2022 12:36
Actief als: particulier

Re: Nieuwste versie CAN CLIP

Bericht door Marcel38 »

Ik kan inderdaad connecten.
Hij geeft aan dit via de gateway te moeten doen.
Ik moet kiezen tussen 3 opties:
Beveiligd, tussenliggend of open. Hiermee heb ik bepaalde rechten om wijzigingen uit te kunnen voeren.
Ik kan niet kiezen om alles te mogen aanpassen.

Als ik tussenliggend kies, of de optie beveiligd, dan krijg ik ontzettend veel meldingen van problemen, die er niet in zitten.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links




Topic author
Marcel38
Nieuw lid
Nieuw lid
Posts in topic: 4
Berichten: 6
Lid geworden op: 07 feb 2022 12:36
Actief als: particulier

Re: Nieuwste versie CAN CLIP

Bericht door Marcel38 »

zandbak schreef:
18 mei 2022 18:20
Ik heb de laatste versie van ddt4all met nieuwe ECU DB gedownload en daar is de Talisman ph2 in opgenomen. Er is dus een aparte ECU dump nodig voor de ph2. Ik heb geen ervaring met CLIP.
Welke hardware heb ik nodig om ddt4all te kunnen gebruiken?
Waar vind ik de software, en de CPU dump voor ph2?
Alvast bedankt!

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links



Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht