R-link probleem na update garage

De nieuwe R-Link 2 komt met wat andere specificaties, vandaar een eigen topic

Topic author
San19772
Lid - eerste logo binnen
Lid - eerste logo binnen
Posts in topic: 1
Berichten: 17
Lid geworden op: 23 okt 2021 00:00
Actief als: particulier

R-link probleem na update garage

Bericht door San19772 »

Vorige week naar de garage (renault dealer) geweest voor een update van de R-link van onze kadjar uit 2016. Na 2 uur wachten bij de garage, kwam de mededeling dat het niet gelukt is en het scherm nu helemaal zwart was en ze wisten niet hoe dit op te lossen. We zouden nog horen hoe en wat. Dus geen radio/navigatie enz
Op de terugweg viel me op dat de interieur verlichting ook (langzaam) knippert. Een dag later, in een uur tijd, ging even voor een seconde of 2, de R-link even aan en weer uit. Dit gebeurde later niet meer. Ook blijkt de gewone verlichting langzaam knipperen. We hebben Renault Nederland al gebeld, de dealer had de auto zo nooit mogen meegeven, maar renault heeft niet direct een oplossing. Daarna belde de garage (renault nederland had hen op het matje geroepen) dat er een nieuw scherm in moest, ze wilden er een gebruikte inzetten en het zou ons 500-600 euro kosten, terwijl de auto en het scherm goed werkte toen de auto naar de garage ging. Daarop heb ik aangegeven dat we het daar niet mee eens zijn, en wij vinden dat zij het goed moeten oplossen zonder dat wij op extra kosten gejaagd worden.

Uiteraard gaan we na de kerst weer contact opnemen met de garage, maar herkend iemand dit probleem of heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn ?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Plaats reactie

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht