Renault Classique Utilitaires et Agricoles

aarzel niet, stel die vraag waarmee je zit!
Gebruikersavatar

Topic author
RCU-A
repeating visitor
repeating visitor
Posts in topic: 1
Berichten: 6
Lid geworden op: 18 apr 2005 09:17
Actief als: particulier
Locatie: Nederland
Contacteer:

Renault Classique Utilitaires et Agricoles

Bericht door RCU-A »

Beste site-bezoeker,

Mogen we U even voorstellen de vereniging Renault Classique Utilitaires et Agricoles. De vereniging voor het ondernemersdeel binnen het gamma van aangeboden voertuigen door het merk Renault. Dit ondernemersdeel bestaande uit de bedrijfswagens (van klein tot groot) en de tractoren hebben een belangrijke rol gespeeld in de economie. Ze kunnen als economiedragers betiteld worden.

Door aantal enthousiastelingen is gestart met het vormen van een vereniging voor Renault bedrijfsauto's en tractoren. De Renault bedrijfswagens en tractoren krijgen steeds vaker een tweede leven na hun gedane arbeid waarvoor zij op de markt gebracht zijn. Ze zijn en/of komen in de handen van de liefhebbers, die de auto waarderen en er veel plezier aan beleven. Het gebruik is divers. Van dagelijks gebruik tot kampeerauto en al hetgeen daar tussenzit.

Aangezien de meeste voertuigen al enigszins op leeftijd zijn, krijgen de eigenaars vaak te maken met reparaties en onderhoud. Daarvoor is, naast een gezonde dosis werklust en vrije tijd, goede informatie over de verkrijgbaarheid van onderdelen en technische kennis nodig.
Vele eigenaars zijn handige doe - het - zelvers, die elk op hun eigen wijze een oplossing vinden voor de problemen die we bij de Renault bedrijfswagens en tractoren kunnen tegenkomen.

Het doel van de vereniging "Renault Classique Utilitaires et Agricoles" is om deze eigenaars/gebruikers, elk met hun problemen, gevonden oplossingen, flarden van technische kennis of literatuur bij elkaar te brengen om elkaar te kunnen ondersteunen.

Bent u nieuwsgierig naar of geïnteresseerd in de vereniging, breng dan een bezoek aan onze site:

www.Renault-Classique-Utilitaires.com

Hier vindt u meer informatie over diverse modellen Renault bedrijfsvoertuigen zoals de Renault Juvaquatre, de Renault Saviem, de Renault Goelette, de Renault Estafette, de Renault Trafic, de Renault Master etc.
.

Tot ziens op onze site.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Plaats reactie

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in