Er zijn 2 resultaten gevonden

door Domi1963
06 aug 2017 08:52
Forum: Talisman
Onderwerp: Vibratie panoramadak
Reacties: 17
Weergaves: 4431

Re: Vibratie panoramadak

Goed om te horen dat het opendak makkelijker te onderhouden is. Mss eens overwegen bij mijn volgende Renault...[emoji4]

Renault Talisman Grandtour initiale Paris Energy TCe 200 EDC
Verzonden vanaf mijn SM-935FG met Tapatalk
door Domi1963
05 aug 2017 11:27
Forum: Talisman
Onderwerp: Vibratie panoramadak
Reacties: 17
Weergaves: 4431

Re: Vibratie panoramadak

Mils schreef:Kan ik uit bovenstaande reacties afleiden dat de meeste eigenaars van een panoramadak hierover tevreden zijn en deze optie terug zouden nemen of hebben jullie zoiets van "neen" hoeft niet meer?
Ik heb nog nooit een opendak gehad in geen enkele van mijn wagens welke ik ooit heb gehad. Ik geniet meer van een goed werkende airco installatie. De rede eigenlijk dat ik nooit een opendak heb gewild is dat er mettertijd vuil tussen komt op plaatsen waar men niet of moeilijk bij komt en nog later verstoppingen van de water afvoerleidingen wat op de duur resulteert in lekkages binnen. Ook las ik al op verschillende fora dat als de afvoerleidingen verstopt zitten, men deze probeert te ontstoppen met perslucht en dat dan soms van die soepele afvoerleidingen ergens los kunnen springen door de druk. En dan ben je verder van huis...
Wat wind geluid betreft: zit er bij de Talisman zo geen wind spoilertje zoals men dikwijls zag bij open daken of word dat nu weggelaten voor de esthetiek??
Waar ik wel voor te vinden ben is zoals ze nu in de Edpace 5 aanbieden in de duurdere modellen is een vast glazen dak. Dat zou ik eventueel wel zien zitten voor de licht inval bij duistere winterdagen. :wink: