Er zijn 2 resultaten gevonden

door Nivve
11 okt 2016 08:48
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Aanschaf Zoe - vragenvuur
Reacties: 16
Weergaves: 3755

Re: Aanschaf Zoe - vragenvuur

MartijnEV schreef:Dat de R240 chromen logo's zou hebben is overigens een fabeltje. Alle Q210's en R240's hebben lichtblauwe logo's. Pas vanaf de Zoe 40 (= R90 en Q 90) zijn de logo's chroom geworden.
Het fabeltje is meen ik mij te herinneren ontstaan doordat er op een forummeeting een R240 was gezien met afgekrabde folie, dus chromen logo. Maar dat was niet af-fabriek zo geleverd.
Bedankt voor de correctie, heb de toevoeging verwijderd uit mijn post :thumb:
EV-pioneer schreef:Ook een zwak punt is het plastic binnenklepje van het laadaansluitpunt achter het Renault logo, vervanging bij de dealer kost EUR 500,-- zelf een rubber dopje van de BMW i3 bestellen slechts EUR 10,-- en werkt ook prima.

Persoonlijk zou ik wel voor de Techrun velgen gaan omdat deze de auto veel mooier maken maar inderdaad wel voorzichtig behandeld moeten worden. Ik heb een jaar ervaring met de standaard lm velg en twee jaar met de Techruns maar een verschil in actieradius is nauwelijks merkbaar.

Verder een prima auto waar je geen spijt van zult krijgen!
Interessant on-hands ervaring, heb zelf nooit kans gezien dit te testen.
Ik merk zelf dat ik met 102% SOH toch echt merkbaar minder km kan rijden dan wat hier altijd op het forum vermeld wordt. Ligt misschien toch eerder aan de snelwegkilometers dan aan de banden :think:
door Nivve
10 okt 2016 16:53
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Aanschaf Zoe - vragenvuur
Reacties: 16
Weergaves: 3755

Re: Aanschaf Zoe - vragenvuur

Gertjan was al eerder, dus mijn lange verhaal geskipped en alleen een toevoeging laten staan.
tankslapper schreef: 6. Aandachtspunten algemeen
- Zijn er nog specifieke aandachtspunten die je bij de aankoop kunt controleren? De accu is door een reset na volledig opladen te controleren heb ik gelezen. Hoewel dit door de accu lease minder van belang is natuurlijk.
- Niet goed sluitende deuren kwam ik ergens op het forum tegen.

Bij voorbaat dank voor jullie hulp!
- Afbladderend embleem is vaak een probleem. Het blauw laat dan los en is dan erg lelijk. Embleem vervangen is zo 40 euro, dus dan kan je overwegen om het er helemaal af te krabben als je toch voor een Zoe met dit euvel gaat (Edit: R240's hebben dit dus ook, zie post van MArtijn)
- De velgen van de Tech runs (17") schrapen snel de stoep. Ik weet niet in hoeverre dit bij de andere banden aanwezig is, maar dit levert snel gehavende velgen op (de mijne waren bij aanschaf, tweedehands, al helemaal rondom geschraapt). Overigens überhaupt checken of deze banden eronder zitten, want deze zijn onzuiniger dan de 15/16"banden (scheelt zo'n 20 km denk ik).