Er zijn 2 resultaten gevonden

door Herman Detz
08 apr 2024 15:44
Forum: Austral
Onderwerp: Weinig plezier aan Austral
Reacties: 75
Weergaves: 13390

Re: Weinig plezier aan Austral

Ik werd net gebeld door de dealer. Ook mijn auto moet even terug voor nieuwe bougies. Moet met een half uurtje gepiept zijn.
door Herman Detz
05 apr 2024 11:00
Forum: Austral
Onderwerp: Weinig plezier aan Austral
Reacties: 75
Weergaves: 13390

Re: Weinig plezier aan Austral

Op 13 november 2023, na ongeveer 8 maanden probleemloos rijden, is mijn Austral, Full Hybrid 200 Techno Alpine, voor een update bij de dealer geweest. Dat ging niet helemaal goed, om het zacht uit te drukken. Auto remde tot drie keer toe af tijdens rijden met cruise control. Ging twee keer spontaan op de handrem in de wasstraat, deurvergrendeling die de ene keer wel werkte en de andere keer niet. Veel problemen met het multimedia gedeelte. Volkomen vreemde adressen die spontaan opkwamen ik de zoekfunctie van de kaart. Radio die van zender versprong, spraakbediening die dan wel werkte en dan weer niet, telefoons die spontaan ontkoppelt werden en nog enkele dingen.
De auto is inmiddels drie keer terug geweest naar de dealer en de laatste keer heeft hij daar drie weken gestaan. Gisteren heb ik de auto weer opgehaald. Er zouden een nieuwe computer en camera gemonteerd zijn. Over de computer heb ik zo mijn twijfels, aangezien mijn Google account nog steeds in het systeem stond.