Er zijn 2 resultaten gevonden

door Riesbak
18 aug 2021 16:27
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: end of live snelladen ZOE ZE?
Reacties: 6
Weergaves: 1515

Re: end of live snelladen ZOE ZE?

Stel je betaald 3K voor de ombouw, en er gaat wat kapot, ben benieuwd wat Renault gaat doen i.v.m. een eventuele garantie. Heb je wel een snellaad mogelijkheid nodig? Als je met een EV rijd zoals je met een fossiel rijd meestal wel. Ik heb een Zoe gehad met 22kW accu, als ik ergens heen ging parkeerde ik niet zomaar ergens, maar bij een laadpaal, bij klanten, vrienden, bij uit eten gaan etc.

Wat doet iedere auto het meest? Nee, niet rijden, maar stilstaan, en dan kan je prima opladen. Wil je perse snellladen, koop dan een EV met CCS.
door Riesbak
06 aug 2021 10:43
Forum: Opladen Zoe
Onderwerp: end of live snelladen ZOE ZE?
Reacties: 6
Weergaves: 1515

Re: end of live snelladen ZOE ZE?

CCS is nu de standaard, mij maakt het persoonlijk niet uit. Heb net vanaf maart 8200 kilometer erop zitten, heb ik ooit een Fastned snellader nodig gehad (kan zelf niet laden met CCS, heb ik niet op mijn ZE50), nee nooit. Range is groot genoeg, ben je van Fastned "afhankelijk" begrijp je misschien EV rijden niet. Als je denkt stroom nodig te hebben, ga dan niet ergens heen daar parkeren en daarna stressen over stroom. Nee, rij naar 1 van de heel vele openbare laadpalen en ga daar dan staan.

En misschien om commentaar voor te zijn: mijn vorige Zoe was een Q210 22kW versie, heb er 82.000 kilometer mee gereden en maar heel incidenteel bij Fastned gestaan.

En zoek eens op 22kW opladers bij McDonald vestigingen, zijn er meer als je verwacht.