Er is 1 resultaat gevonden

door stevie
20 jan 2018 21:18
Forum: Algemeen Zoe
Onderwerp: Z.E. Europese laadpas?
Reacties: 30
Weergaves: 5727

Re: Z.E. Europese laadpas?

OPgelet met de ZE-pas. !!!!!!!!

Eind december heb ik mij met mijn Renault Kangoo ZE aangesloten op de paal van de Firma Smoov op de Heldenlaan in Zottegem. Deze was voor ongeveer 3/4 geladen (50 km op de teller) maar vermits ik nog een verre rit voor de boeg had wou ik extra laden tijdens de vioolles van mijn dochters. Na 3 uur keerde ik terug en was de auto weer opgeladen (70 km op de teller). Waarschijnlijk had hij ongeveer een 4-tal KW opgeladen, aan huistarief ongeveer een dikke euro qua kostprijs.

Groot was mijn verbazing toen ik kort daarna de afrekening, gekoppeld aan mijn paypal, van de firma Bosch kreeg via mijn mail : 50,92 euro. Er wordt vlotjes gerekend aan een tarief van 17,44 per uur en dat maal 2,92 uur brengt mij dus op 50,92 euro.

Meteen naar iedereen gemaild en gebeld (Smoov, Bosch, Allego (uitbaters laadpaal): geen reactie.

Uiteindelijk zelf nog eens gebeld naar Allego: vonden het ook overdreven en gingen het intern doorspelen maar .. geen reactie meer nadien. Ik moest mij blijkbaar wenden tot Bosch. Daar kwam ik uiteindelijk op een Duits(!) callcenter, moest ik mijn mail naar het Engels Frans of Duits vertalen en kreeg ik uiteindelijk te horen dat ze niets konden doen want dat dat de tarieven waren die ze zijn overeengekomen met de operators....

Terug naar operator Allego... geen reactie

Hemeltergend dat niemand mij wil helpen en bovendien maffieuze praktijken: AFBLIJVEN VAN DIE ZE-pass dus !!!!!!!!!!!!!

- crapuleuse tarieven
- geen service en opvolging van probleemdossiers;

Jammer dat je als pionier zo in de kou gezet wordt.

Ook teleur gesteld in Renault ZE want ook zij reageerden niet op mijn mail