Er zijn 2 resultaten gevonden

door hans
27 feb 2006 22:45
Forum: Estafette
Onderwerp: Lidmaatschap Vrienden van de Estafette
Reacties: 16
Weergaves: 9612

henk, nou niet 2 dingen door elkaar halen. Je hebt natuurlijk gelijk als je stelt dat het te ver gaat op iemand te weigeren op basis van alleen een achternaam, maar om daar nou dat andere topic bij te halen? een beetje in een ander topic op de man spelen om iemand onderuit te halen vindt ik dus ook niet echt kunnen.
Met mijn reactie heb ik alleen willen aangeven dat allen die op jouw bericht reageren zich ervan bewust moeten zijn dat ze hun oordeel enkel en alleen baseren op wat jij in je bericht hebt medegedeeld.
Het zou m.i. eerlijker zijn om tot een oordeel te komen, als ook de andere partij gehoord zou zijn waarom zij tot een bepaalde uitspraak/handelswijze zijn gekomen.
@ahm; natuurlijk moet ik mijn mening baseren op wat jos hier verteld. De vrienden zullen zich niet zo snel laten horen denk ik. Laten ze eerst jos nou eens in een pm precies uitleggen om wie het nou gaat en waarom ze jos er dan niet bij willen hebben.
Jos heeft zelf pas na een paar mails een reactie met een wazige afwijzing van de vrienden gehad. Alleen dat al vindt ik asociaal genoeg om geen lid meer te willen worden.
Dus jos; op naar de C.A.R!! :P :twisted:
door hans
24 feb 2006 23:18
Forum: Estafette
Onderwerp: Lidmaatschap Vrienden van de Estafette
Reacties: 16
Weergaves: 9612

ik zou 'gewoon' proberen een andere vereniging te vinden jos! Graag of heel niet en ik denk dat je via de C.A.R wel ergens terecht kan. Inderdaad een beetje een vuil spelletje, iemand weigeren vanwege een achternaam. tenzij je natuurlijk de desbetreffende persoon bent jos..