Er is 1 resultaat gevonden

door Brandon92
17 jan 2021 00:08
Forum: Electronica
Onderwerp: Radio piept en valt uit
Reacties: 4
Weergaves: 2192

Re: Radio piept en valt uit

Hallo,

Heb je hem trouwens bij een bedrijf gekocht of particulier. Als het bij een bedrijf is zal ik terug gaan en zeggen dat je problemen hebt met de radio. Want dit hoort toch in de garantie te vallen en als je de radio moet vervangen is ook niet goedkoop.

Ik had ook een code moeten invoeren voor mijn radio (Medianav) omdat ik de accu er af gehaald heb. Maar zonder die code doet de radio dan ook helemaal niks meer. Dus als hij nog wel wat doet is het denk nik niet die code. Als je die code moet hebben kan je de radio er uit halen. Je kunt naar dit filmpje kijken hoe het moet, maar ik hoorde ook van iemand als je de my renault app installeert op je mobiel dan kan je via je VIN nummer ook die code krijgen :


Maar waarom hij piept na een paar seconden vind ik een goede vraag. Piept hij als je stilstaat of als je rijd. Want je kan ook opties aanzetten dat hij geluid maakt bij bijvoorbeeld een flitspaal. Misschien is de software een beetje corrupt. Had je al geprobeerd om de software te updaten. Echter verklaard dit niet waarom hij na 20 minuten uit valt.