Renault Twingo (II) GT

Stel hier de overige vragen die met Twingo techniek te maken hebben.

Topic author
DaanBusman
1-hit-wonder
1-hit-wonder
Posts in topic: 1
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 feb 2024 11:34
Actief als: particulier

Renault Twingo (II) GT

Bericht door DaanBusman »

Hallo iedereen,

Ik heb op dit moment mijn blik geworpen op een Renault Twingo GT (TCE) die gebouwd zijn tussen uit mijn hoofd 2007 en 2014, Mijn plan is om deze auto aan te schaffen binnen nu en een half jaar, met een maximale aanschafprijs van €3500-€4000.

Nou had ik een paar vragen over deze uitvoering van de Twingo.

Ik kom weinig tot geen GT's tegen met Cruise Control (Cruise-Controlbediening op het stuur), Is hier een reden voor? Twingo's met de Dynamique uitvoering hebben deze namelijk in de meeste gevallen wel.

Online zie ik veel GT's met een beige en grijsgekleurd interieur, Maar andere uitvoeringen van Twingo's hebben soms een volledig grijs interieur, was dit een optie bij de aanschaf van de auto destijds?

De Twingo's van 2007 tot 2011 hebben een radio zonder Bluetooth en AUX aansluiting, Kan je zonder problemen een Aftermarket Bluetooth en DAB+ Radio inbouwen in de Twingo?

Ik heb laatst een proefrit mogen maken in een GT, ik vond het aangrijpingspunt van de koppeling van een twingo zeer hoog, Zat ik dan niet goed genoeg met de stoel naar achteren? Want bij mij leek het alsof het aangrijpingspunt 5 centimeter van het hoogste punt van het koppelpedaal zat.

Ik zie vaak dat Twingo's over een regensensor beschikken, is dit een interval regensensor of een volledig automatische regensensor? (zoals in de meeste nieuwe auto's?)

Tot slot heb ik de vraag, Is de TCe motor die in de Twingo GT zit een betrouwbaar en zuinig motorblok? Ik wil deze auto namelijk aanschaffen voor woon/werk verkeer omdat ik na de zomervakantie stage heb en ik mijn geld wel gelijk goed wil uitgeven.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Plaats reactie

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht