zondag, juli 14, 2024
MastermodelRenault nieuwsZ.E. Zero Emision

Renault Master Z.E.

  • Renault Pro+ breidt het aanbod van lichte bedrijfswagens uit met de volledig elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. – het ideale werkpaard voor emissievrije distributie in stadscentra. Hij is ideaal voor de aflevering van goederen – last mile delivery – en ontwikkeld voor klanten die zorg voor het milieu essentieel vinden.
  • De Renault Master Z.E. profiteert van de expertise van Renault – Europa’s marktleider op het gebied van elektrische auto’s: hij combineert een batterij van de nieuwste generatie met een geavanceerde elektromotor met een hoge energie-efficiency. Die zorgen voor een realistische actieradius van 120 kilometer en een laadtijd van slechts zes uur om de batterij volledig op te laden. Daarmee is de Master Z.E. uitermate geschikt voor zijn taak.
  • De Renault Master Z.E. biedt alle op maat gesneden oplossingen van Renault Pro+ – Europa’s marktleider op het gebied van lichte bedrijfswagens: het perfecte werkpaard, een groot aantal versies, een toegewijd netwerk en op maat gemaakte ombouwvarianten.

 

Het volledige persbericht met veel meer informatie vind u in de bijlage

Bijlagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *